Dekoracije za rođendan

Naši Radovi

Prilikom proslave dečijeg ili rođendana odraslih dekoracija sa balonima je neizostavna! Baloni se savršeno uklapaju u svaki ambijent bilo da se slavi kod kuće, u restoranima ili salama, čak i kada se zabava organizuje u prirodi… Rođendanski baloni su idealni da se ukrase stolovi, da se od njih napravi pozadina za fotografisanje, da se nadopuni slatki sto, da se ulepša prostor. Baloni za rođendan mogu biti raznih bojai oblika, ali definitivno najpopularniji baloni su brojevi kao i crtani junaci za tematske rođendane.
Helijumski baloni su posebno interesantni i uz naš party program mnogu da se naprave aranžmani koji će ostaviti pečat i učiniti rođendan nezaboravnim.
Naše iskustvo u organizaciji, kao što je dekoracija rođendana je zaista veliko jer iza nas stoji dugi niz godina rada, te vaše želje su ostvarljive u našim rukama.

Nakon što nas kontaktirate…

Nakon kontaktiranja našeg tima profesionalaca dobićete osnovne informacije o usluzi, kao i odgovore na sva pitanja koja imate. Cena organizacije zavisiće od kompleksnosti vaše zamisli. Kada dogovorimo detalje, uz jasnu viziju koja nijednog trenutka neće odstupiti od vaših želja, Baloni Tornado će učiniti sve da organizacija protekne u najbesprekornijem smeru. Ne postoji lepši povod od dečijeg rođendana i zato obezbedite vašem najmlađem članu događaj iz bajke!